KFC Double Down : Sedap ke? Berbaloi ke?

Assalamualaikum



Sekarang ni tengah demam KFC Double Down nampaknye. Demam ayam goreng McD dah kebah sikit. Oleh sebab tergoda dengan iklan KFC Double Down ni, maka beberapa hari yang lepas AB pi la KFC. Nak try menu ni.

Harga RM14.50 satu set. Dalam set tu ada air regular, KFC Double Down, dan fries. Btw, fries KFC yang terbaru ni sedap! Dia tukar kentang kot.
Ok, untuk ala carte pulak RM10.90. Tapi dapat Double Down je la.

Rasanya semua dah tau, Zinger Double Down ni consist of 2 ketul boneless chickens yang dicelup nipis dalam tepung sebelum digoreng. Ayam tu boneless dan kulitless. Hahahha..Kulit pon takde jugak. Yang tengah tu ada sekeping cheese, mayonis, sos kuning tu tak ingat nama.

K la, tengok gambar la ye. Sedap ke tak ? AB suka ayam n AB suka KFC..soooo, haruslah sedappppp. Berbaloi tak dengan harga? Berbaloi kalau beli set kot. Alang-alang siap air sekali.


Menunggu ketibaan KFC DD. Btw, siapa tahu ni KFC mana angkat tangan!!

Dah sampai!! Ni perbandingan dengan cawan air regular. Besar la jugak kan. So dari segi size tak menghampakan.

Haa, ni isi kandungannya.

Omnomnomnom. Tadaaa,takde kulit kayh. AB memang suke makan satu2 macam ni. Burger biasa pon makan roti dulu baru makan daging. Hehehehe

Finished already! Sedap ! Siapa nak belanja AB ???



Sila tinggalkan komen untuk AB balas semula kunjungan. Jangan lupa klik-klik sekali ye Piggybank AB tu

3 comments:

  1. nyummmmmmmmmmmmmmmm...........sedap nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..alhamdulillah sedappp...teringin lagi ni

      Delete
  2. tak pernah try lagi.. Hm nanti kna try ni

    ReplyDelete